Wij houden het graag simpel, ook met onze tarieven:

Gratis evenementen

€ 0,00 per ticket

Betaalde evenementen

€ 0,49 per ticket (excl. 21% BTW en incl. iDEAL transactie)

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het om tickets te verkopen via Entranz?

Als de toegang van uw evenement gratis is voor uw bezoekers dan kost het gebruik van Entranz u als organisator ook niets. Moeten de bezoekers betalen voor de tickets? Dan brengen wij een servicefee van € 0,49 per verkocht ticket in rekening. Dit verrekenen we bij elke uitbetaling met uw uitstaande saldo.

Wie betaalt de servicefee bij betaalde tickets?

Transparantie is belangrijk. Daarom betaald de organisator de servicefee aan Entranz. Uw klant betaalt dus echt alleen de ticketprijs, en wordt tijdens het bestellen niet verrast met extra kosten. Hiermee voldoet u als organisator meteen aan de wettelijke regels omtrent het verkopen van tickets.

Met welke betaalmethoden kunnen mijn bezoekers tickets kopen?

Alle bezoekers kunnen betalen per iDEAL, creditcard (Visa, Mastercard, American Express, CartSi en Cartes Bancaires), Bancontact, SofortBanking, Belfius Direct Net, KBC/CBC-Betaalknop en verschillende cryptocurrency zoals Bitcoin , Litecoins en Ether. Voor zakelijke evenementen bieden wij de mogelijkheid om bezoekers op factuur te laten betalen.

Zijn alle betaalmethodes gratis?

Alle bezoekers kunnen hun bestelling kosteloos met iDEAL betalen. Ook betaling per bankoverboeking is gratis. Voor de overige betalingsmethodes brengen wij een fee ter grote van de kostprijs van de betaling aan uw bezoeker in rekening.

Wanneer betalen jullie de opbrengsten van de ticketverkoop uit?

Op de eerste werkdag na je evenement betalen wij het volledige openstaande saldo aan je uit. Wij sturen je een creditfactuur met het openstaande saldo toe maken het bedrag van deze factuur dezelfde dag nog naar je over.

Ik heb geen barcodescanner voor de toegangscontrole, kunnen jullie iets voor mij betekenen?

Jazeker! Via de Organizer kunt u eenvoudig een barcodescanner huren. De kosten hiervan bedragen € 35,00 per week, incl. verzendkosten en excl. 21% BTW. Wilt u het een keer proberen? De eerste keer krijgt u de scanner gratis.
Overigens kunt u ook prima een eigen barcodescanner gebruiken, zolang deze 2D-barcodes kan scannen.

Krijg ik korting als ik een groot evenement organiseer?

In plaats van met kortingsstaffels te werken hebben wij besloten iedereen de laagst mogelijk prijs te geven: € 0,49 per verkocht ticket, ongeacht de grootte van uw evenement

Ik organiseer een evenement voor een goed doel, willen jullie ons sponsoren?

Jaarlijks krijgen wij veel sponsorverzoeken binnen. Wij maken regelmatig hier een selectie uit waarna we deze evenementen kosteloos ondersteunen. Wilt u ook een verzoek doen? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie nodig?

Heeft u nog onbeantwoorde vragen? Dan horen wij dat graag! Stuur ons een bericht via de contactpagina.
Bellen kan natuurlijk ook via 079 - 744 0215 (ma-vrij tussen 09:00 en 17:30).

Niets houdt u nog tegen! Maak direct gratis uw eerste evenement aan!