Entranz Roadmap

2018
Q3

Entranz Bleep voor iOS en Android Work in progress

In Q3 van 2018 zullen wij de huidige Bleep scan app vervangen door een iOS en Android versie. Met deze app kunt u met de camera van uw eigen telefoon tickets scannen bij de toegangscontrole van uw evenement.

Verwachte releasedatum: Q3 2018
Q3

Producten toevoegen aan je ticketshop concept

Wil je naast tickets ook producten zoals muntjes, poncho's of tshirts voor je evenement verkopen? Gaan wij voor je regelen!
Verwachte releasedatum: Q3 2018
Q3

Meerdere gebruikers toegang geven tot je evenement concept

Beheer jij met meerdere mensen een evenement in Entranz? Geef elke gebruiker via zijn eigen account toegang tot jij evenement en bepaal zelf tot welke onderdelen zij toegang hebben. Verwachte releasedatum: Q3 2018
Q4

Tickets groeperen in ticketshop concept

Wanneer je meerdere voorstellingen voor je evenement wilt verkopen kun je je tickets groeperen in je ticketshop. Zo is het nog duidelijker voor de ticketkoper voor welke datum en tijd hij tickets koopt. Verwachte releasedatum: Q4 2018
Q4

Social discounts Idee

Een veelgehoorde functie van onze organisatoren: Laat een ticketkoper korting verdienen tijdens het kopen van ticket door hem het evenement via social media te laten delen. U vraagt, wij draaien!
Verwachte releasedatum: december 2018
Q4

Handscanner Work in progress

Voor evenementen of eventlocaties die een hoge capaciteit vereisen bij de toegangscontrole zijn wij een all-in-one handscanner aan het ontwikkelen ter grote van een mobiele telefoon. Geen laptop meer nodig en volledig wireless. Ook geschikt voor gebruik bij meerdere scanpunten op 1 locatie.
Verwachte releasedatum: Q4 2018
2019
Q1

Presale e-mails Idee

Wanneer de tickets voor je evenement nog niet in de verkoop zijn kun je je bezoekers via de ticketshop alvast laten inschrijven met hun e-mailadres. Vlak voor de start van de verkoop zullen wij ze dan een berichtje sturen om te laten weten dat de verkoop begint. Je kunt je klanten dan ook toegang geven tot een presale.
Verwachte releasedatum: Q1 2019
...

Heb je een geweldig idee voor Entranz?

Laat het ons weten, wij horen graag van onze klanten en mogelijk vind je jouw idee op deze lijst terug!